Cilvēkus Jēkabpilī apdraud klaiņojoši suņi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no "JV" arhīva

"JV" lasītāji pamanījuši, ka pēdējā laikā dažādās Jēkabpils vietās aizvien biežāk klaiņo suņu bari. Dzīvnieki nereti izturas diezgan agresīvi. Andris Lukšis norāda, ka suņu bari manīti pat Vecpilsētas laukumā, tādējādi cilvēks nekur nevar justies drošs par savu veselību, jo četrkājaiņu rīcība nav ne paredzama, ne kontrolējama. Viņš jautā, kur iedzīvotājiem vērsties, ja pamana klaiņojošus suņus.

SIA "Jēkabpils pakalpojumi" valdes priekšsēdētājs Gunārs Spalis teic, ka agrāk uzņēmums nodarbojies ar suņu izķeršanu, taču tagad to darot tikai pēc pašvaldības rīkojuma, jo šādam nolūkam naudas neesot.

Arī uzņēmuma galvenais inženieris Guntars Leitāns atzīst, ka finansējuma suņu ķērāju brigādes uzturēšanai neesot, jo knapā budžeta tik tikko pietiek dzīvnieku patversmes vajadzībām. Viņš uzsver, ka šis jautājums būtu jārisina pašvaldības līmenī, bet nevarēja pateikt, uz kādu tālruņa numuru vajadzētu zvanīt, lai ziņotu par šādām situācijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu