Pļaviņš/Šmēdiņš revanšējas brazīliešiem un iekļūst pusfinālā (33)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš šodien iekļuva pusfinālā Pasaules kausa posmā Polijas pilsētā Stare Jablonki.

Turnīrā ar 12. numuru izliktais Latvijas duets ceturtdaļfinālā ar 2-0 (21:17 un 23:21) pārspēja galvenos favorītus brazīliešus Elisonu Čeruti/Emanuelu Regu, tādējādi revanšējoties par zaudējumu Londonas olimpisko spēļu pusfinālā.

Svētdien, plkst. 12.00 pusfinālā Pļaviņam/Šmēdiņam pretī amerikāņi Tods Rodžerss/Fils Dālhauzers (4.), kuri ar 2-1 (19:21, 21:19 un 15:10) uzvarēja poļus Gžegožu Fijaleku/Mariušu Prudelu (9.).

Atgādinām, ka šodien pirms tam astotdaļfinālā Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2-0 (21:17 un 21:13) uzvarēja Vācijas pāri Aleksandru Valkenhorstu/Kaju Matisiku, kuriem turnīrā 17. numurs.

Otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins (5.), kuri bija vienā apakšgrupā ar Pļaviņu/Šmēdiņu, piedzīvoja trīs zaudējumus un posma kopvērtējumā ierindojās dalītā 25. vietā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu