Pļaviņš: Katrā no pēdējiem turnīriem sasniedzam jaunus rekordus Latvijai (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš pēc uzvaras Pasaules kausa posmā Polijā sacīja, ka panākums posmā netika gaidīts.

«Katrā no pēdējiem turnīriem sasniedzam jaunus rekordus Latvijai. Atbraucām uz šejieni, lai atpūstos ar ģimenēm, izbaudītu laiku un iegūtu bonusa punktus nākamajai sezonai, tāpēc ir neticami, ka mums izdevās šāds sasniegums,» pēc uzvaras izteicās Pļaviņš.

Pirms šī posma un Olimpiādes Pļaviņš/Šmēdiņš iepriekšējo reizi pusfinālu bija sasnieguši pagājušā gada pasaules čempionātā, kad palika ceturtajā vietā. Savukārt 2010. gadā viņi izcīnīja trešo vietu Eiropas čempionāta finālposmā un otro vietu Pasaules kausa posmā Marseļā.

«Apollo» jau ziņoja, ka Stare Jablonki pilsētā Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš izcīnīja uzvaru.

Mačā par pirmo vietu Latvijas pāra pretinieki bija austrieši Klemens Doplers un Aleksandrs Horsts, kuri izlikti ar 25. numuru. Latvijas volejbolisti izcīnīja uzvaru divos setos ar 21:19 un 22:20 un pirmo reizi karjerā uzvarēja kādā no Pasaules kausa posmiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu