Alpu drāmā izdzīvojusī meitenīte: Es biju tik nobijusies (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Sacnpix

Meitenīte, kura izdzīvoja [s:42429] Francijas Alpos atmodusies no komas un runājusi ar izmeklētājiem.

Britu mediji vēsta, ka septiņus gadus vecā meitene sacījusi: «Es biju tik nobijusies. Kas notiek?»

Lai arī meitene ir sazāļota, viņa ir joprojām nobijusies no tā, ko piedzīvoja tajā liktenīgajā dienā, kad baisā uzbrukumā zaudēja savus vecākus un vecmāmiņu.

Meitene uzbrukumā guva ievainojumu plecā un viena no versijām liecina, ka viņas dzīvību izglāba beigušās patronas.

Nekas neliecina, ka būtu radušies kādi traucējumi meitenes atmiņā, tāpēc izmeklētāji ir pārliecināti, ka viņa varēs sniegt izmeklēšanai nozīmīgas liecības.

Šobrīd ar meitenīti ir viņas tante Fadva Al-Safāra. Visticamāk, septiņus gadus vecā meitenīte un viņas četrus gadus vecā māsa paliks tantes apgādībā.

Izmeklētāji stāstījuši, ka septiņus gadus vecā Zainaba pēc atmošanās no komas ir sazāļota, tāpēc pagaidām nevar tikt nopratināta.

Izmeklētāji cer, ka Zainaba varēs aprakstīt noziedzniekus - cik cilvēku bijis, uzbrucējs bija sieviete vai vīrietis, kādā krāsā bija viņu apģērbs un kas būtu varējis paveikt tik baisu noziegumu.

Tikmēr otra māsa - četrus gadus vecā Zena, kura izdzīvoja, slēpjoties zem mātes līķa, nav varējusi sniegt nozīmīgu informāciju par notikušo Alpos, pie Ansī ezera.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu