Foto: Pie vēl neatklātā «H&M» jau pircēju rinda (90)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pie Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas «Hennes and Mauritz» (H&M) veikala Rīgā, «Galerijā Centrs», kuru plānots atklāt rīt, jau izveidojusies pircēju rinda, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja H&M pārstāvis Deniss Ševeļovs.

Sevi izrādi un citus apskati jeb «H&M» atklāšanas stiliņš

Pirmie pircēji saņems dāvanu kartes, un rindā jau stāv 11 cilvēki.

Kā sacīja Ševeļovs, lai saņemtu dāvanu kartes, cilvēkiem būs jāstāv organizētā rindā, ko regulēs H&M nolīgtā apsardze.

H&M pārstāvis atzīmēja - pēc tam, kad tiks novietots sarkanais paklājs, rindā jau stāvošie klienti tiks organizēti tādā secībā, kādā viņi izvietojušies patlaban.

«Saistībā ar gatavošanos atklāšanai apsardze pie veikala ir visu laiku. Viņi arī jau ir pamanījuši, kādā secībā jaunieši patlaban stāv,» sacīja Ševeļovs.

Aptaujājot rindā pēc dāvanu kartēm stāvošos jauniešus, biznesa portāls «Nozare.lv» noskaidroja, ka divas jaunietes pie veikala šorīt bijušas nedaudz pēc plkst.9. Viņas bijušas pirmās.

Jaunietes informēja, ka ir pilngadīgas, līdz ar to drīkstēs atrasties uz ielas pēc plkst.23 bez pieaugušo uzraudzības. Turklāt viņām, neskaitot līdzi paņemtās maizītes un tēju, ir arī personu apliecinoši dokumenti.

Pārējie jaunieši, kas stāv rindā, ir vecumā no 13 līdz 17 gadiem. Viņi teica - lai nebūtu problēmu ar policijas pārstāvjiem, pilngadīgie jaunieši apņēmušies viņus pieskatīt.

Komentējot savu vecāku viedokli par ilgstošu stāvēšanu rindā, jaunieši teica, ka saņēmuši atbalstu un solījumus vajadzības gadījumā arī palīdzēt.

Kā ziņots, dāvanu karti 100 latu vērtībā būs iespēja iegūt pirmajiem desmit rindā stāvošajiem klientiem, bet nākamajiem 300 rindā stāvošajiem būs iespēja saņemt dāvanu karti 15 latu vērtībā.

Pirmo H&M veikalu Rīgā atklās 15.septembrī plkst.11.

Veikals tiks atklāts tirdzniecības centrā «Galerija Centrs». Veikala platība būs aptuveni 2000 kvadrātmetru. Šis mazumtirdzniecības veikals aizņems trīs stāvus.

H&M tīkla paplašināšanās turpināsies ar otra veikala atvēršanu 29.septembrī tirdzniecības parkā «Alfa».

H&M vadītāja Somijas un Latvijas reģionā Pīko sacīja, ka H&M veikala piedāvājumā būs plašs jaunāko un modernāko apģērbu klāsts par pieejamām cenām, neliekot pircējiem izvēlēties starp kvalitāti, dizainu un stilu.

Jau ziņots, ka H&M daudzstāvu veikalu izveidei Rīgas tirdzniecības centros «Alfa» un «Galerija Centrs» plānots investēt aptuveni piecus miljonus eiro (3,5 miljonus latu).

H&M nodibinājusi Latvijas meitasuzņēmumu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas «Lursoft» informācija.

Uzņēmuma nosaukums būs SIA «H&M Hennes&Mauritz». Tā daļas pilnībā pieder Zviedrijas H&M.

Komentāri (90)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu