Olīvija Vailda: Es jutos tā, it kā mana vagīna būtu nomirusi (83)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Olīvija Vailda piedalījusies žurnāla «Glamour» veidotajā «Monologu naktī». Olīvija pārsteidza klausītājus ar atklātu stāstu par savas laulības šķiršanas iemesliem, vēsta «vulture.com».

«Es jutos tā, it kā mana vagīna būtu nomirusi. Izslēgta. Gaismas nodzisušas... Un tu vari melot saviem tuviniekiem Ziemassvētku vakariņās, ka mājās viss ir skaisti un saulaini. Bet tu nevari melot savai vagīnai.»

Kaisles zaudēšana un seksa trūkums licis Olīvijai izbeigt laulību ar itāļu princi Tao Raspoli.

Olīvija savā monologā stāsta par Olīvijas zemi, kurā attiecību ilgums var būt tikai septiņi gadi. Zinot, ka doti tikai septiņi gadi, cilvēki būt viens pret otru daudz laipnāki un entuziastiskāki, spētu novērtēt šo laiku gluži kā «ēdot ļoti dārgu pastas porciju». Viņasprāt, cilvēki arī mazāk krāptu viens otru, jo zinātu, ka ar šo partneri nebūs jāpavada viss mūžs.

Vailda iesaka ieklausīties savā vagīnā, jo tā pateikšot vai attiecības ir īstās. «Dažreiz tava vagīna nomirst un tad zini - ir laiks iet. Nav jēgas ziedot savu sievišķību kaut kāda veida jocīgai atbildības sajūtai. Tas nav pareizi. Man šķiet, pārāk daudzas sievietes tā dara. Ne tikai vīriešiem ir atļauts domāt ar savām ģenitālijām.»

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu