Festivāls «BILDES 2012» turpinās Rīgas Kongresu namā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadot četru koncertu sēriju mājīgajās Lielās Ģildes telpās, mūzikas un mākslas festivāls «BILDES 2012» ir pusē. Kā ierasts, tā otrā daļa, piedāvājot arī četrus koncertus, turpināsies plašajā Rīgas Kongresu namā. No 1. līdz 3. novembrim klausītājiem būs iespēja apmeklēt «JAUNO grupu un «BILŽU» VETERĀNU kopprojektu koncertu», „«BILDĒS» sevi jau pieteikušo grupu koncertu», «Koncertu BĒRNIEM», kā arī „«BILŽU» VETERĀNU koncertu», informē festivāla rīkotāji «BILŽU BIROJS».

1. novembrī plkst. 19.00 norisināsies «JAUNO grupu un «BILŽU» VETERĀNU kopprojektu koncerts», kam raksturīgi radoši un izdomas bagāti jauno un pieredzējušo mūziķu kopīgi veidoti priekšnesumi.

Šogad tajā uzstāsies tādi kopprojekti kā «Burned In Blizzard» & Jānis Rībens, «Diena bez pārtraukuma» & Juris Pavītols, «Double Diese» & Marts Kristians Kalniņš, «Hailstone» & Edgars Rakovskis, «InThemes» & Kaspars Dimiters, «Klibs Taurenis» & Kārlis Kazāks, «MmD» & Rolands Ūdris, «On the Roof» & Edgars Šubrovskis, «Parts» & Adrians Kukuvass, «PIRMAIS KURSS» & Roberts Gobziņš, «Pūķa gars» & Ieva Akuratere, «Remnant of the Sun» & Raimonds Bartaševics, «Rokāde» & Ira Krauja-Dūduma, «7 dēli» & Liene Šomase, «The Solid» & Lauris Valters, «The Quinters» & Tumsa, «Vecpilsētas dziedātāji» & Juris Kaukulis. Koncertu vadīs Andris Freidenfelds.

Savukārt 2. novembrī plkst. 19.00 koncertēs festivālā sevi jau pieteikušās un publikas simpātijas iemantojušās grupas, – «The Afternoon», «Ar Basām kājām», «CanZone», «The Factor», «Gapoljeri», «Into One», «Kailā patiesība», «Laikā pirms...», «Livido», «Mākoņstūmēji», «Miglas asni», «Paralēle», «The Picture», «Relicseed», «Stardust», «Symbolic», «Varavīksnes stallis», «Vintāža», «The Violence of Silence», «WhiteShade». Koncertu vadīs Roberts Gobziņš.

Turpretī 3. novembrī «BILDES» piedāvās divus koncertus – «Koncertu BĒRNIEM» un „«BILŽU» VETERĀNU koncertu.

Pa dienu plkst. 13.00 notiks pozitīvām emocijām bagāts koncerts bērniem, kurā piedalīsies tādas grupas un izpildītāji kā «Dzeguzīte», «Jūras akmentiņi», Kaukuļu ģimene, «Knīpas un knauķi», «Podziņas», «Rīgas akmentiņi», Samanta un Haralds Sīmanis, «Tu un es», «Tev un man» un Igeta Gaiķe, «Vējā» un Nikolajs Puzikovs, Sandra Bula un Gustavs un Āris Ziemeļi, «Visi kā viens». Koncertu vadīs Māra Ulme un Edvards Vārdaunis.

Jau tradicionāli starpbrīdī bērni varēs mieloties ar saldējumu TIO.

Īpašā fotostudijā koncerta apmeklētājus gaidīs Guttiņš un Cepumiņš Selga gan pirms koncerta, gan koncerta starpbrīdī. Piedaloties konkursos un citās aktivitātēs, apmeklētāji varēs saņemt gardas un veselīgas balvas no Gutta, kā arī cienāties ar Selga gardumiem.

Tās pašas dienas vakarā plkst. 19.00 notiks festivāla noslēdzošais – „«BILŽU» VETERĀNU koncerts». Tajā uzstāsies daudzi tautā iemīļoti un festivālā muzikālu rūdījumu guvuši mākslinieki – Harijs Zariņš & «Colt», «Dzidriņas megasistēma», «Keksi», Ginta Krievkalne ar grupu, Laimis & «Sus Tangueros», «Latvian Blues Band», Ēriks Loks, Gunārs Meijers, «Harmony 4 Riga», «Mitrokhin’s Master Band», Daiga Petkēviča & «Zaļais irsis», «Putnu balle», «Rīgas Viļņi», Ineta Rudzīte, «UFO grupa», Lolita Vambute, Raimonds Eizenšmits un «Vintāža», «Apvienotais «BILŽU» brāļu orķestris», «Tumsa». Koncertu vadīs Laimis Rācenājs.

Ar visu festivāla «BILDES 2012» koncertu programmu varat iepazīties festivāla mājas lapā www.bildes.lv.

Atgādinām, ka POP-, OP-, FOLK-, ROK-artā veidotā «BILŽU» izstāde «MASKAS» būs aplūkojama no 1. līdz 3. novembrim Rīgas Kongresu namā.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivāla koncertiem var iegādāties Rīgas Kongresu namā, t/c Spice, «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv/organizers/118.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu