Pensionāri paziņo, kas varētu kompensēt Viņķeles izteikumus (439)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

Kā kompensāciju par labklājības ministres Ilzes Viņķeles (V) aizvainojošajiem izteikumiem intervijā žurnālā «Playboy» pensionāri pieprasa palielināt pensijas trūcīgākajiem pensionāriem, pretējā gadījumā Latvijas Pensionāru federācija aicinās Latvijas pensionārus gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās nebalsot par valdības koalīcijas partijām, vēsta TV3 Ziņas.

Latvijas Pensionāru federācijā Rīgā atklāj, ka katru dienu joprojām tiekot saņemti vairāki desmiti sašutuma pilnu vēstuļu par minētajiem izteikumiem.

Pensionāru federācijā joprojām uztur labklājības ministres demisijas pieprasījumu.Piketu pie valdības ēkas pensionāri nerīkošot, jo daudziem sirmgalvjiem neesot naudas, lai ierastos Rīgā.

Latvijas Pensionāru federācijas priekšsēdētāja Aina Verze norāda, ka vērsīsies pie premjera Valda Dombrovska (V) ar lūgumu atstādināt Viņķeli vēlreiz.

Pensionāru federācija atklāj, ka varētu atteikties no demisijas pieprasījuma, ja vien Labklājības ministrija un valdošā koalīcija atbalstīs mazo pensiju indeksāciju. Šādu ministres pretīmnākšanu sirmgalvji uzskatīšot par vislabāko atvainošanos.Tomēr, ja politiķi prasību noraidīs, federācija aicināšot pensionārus pašvaldību vēlēšanās nebalsot par valdošās koalīcijas partijām.

Komentāri (439)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu