Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Konkursā «Auto trofeja 2012» «Audi» gūst trīs uzvaras (6)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Konkursā «Auto trofeja» šogad savus konkurentus pārspēja trīs «Audi» modeļi. Gandrīz 100 000 Vācijas autožurnāla «Autozeitung» lasītāju atzina «Audi» modeļus A1, A6 un Q5 par labākajiem to klasēs.

20.novembrī jau 25. reizi notika autonozarē kārotākās balvas «Auto trofeja» pasniegšanas ceremonija. Uzvarētāji tika apbalvoti galā pasākumā Diseldorfā klasisko automobiļu centrā «Classic Remise», piedaloties aptuveni 250 viesiem no biznesa, politikas un sabiedrības aprindām.

Aptuveni 100 000 žurnāla «Autozeitung» lasītāju ar lielu pārsvaru (36,4 procenti balsu) atzina «Audi» A1 par labāko mazo automobiļu klasē. Šis veiksmīgais modelis šogad tika laists tirdzniecībā arī kā piecdurvju «Sportback» versija. «Audi» A6, kas pieejams sedana un «Avant» versijā ar daudzām transmisijas un dzinēja kombinācijām, uzvarēja liela izmēra automobiļu kategorijā (18,5 procenti). Pirmā vieta (16,2 procenti) kategorijā SUV automobiļi virs 30 000 EUR tika piešķirta «Audi» Q5, kas pieejams arī hibrīdversijā.

Lasītāji varēja izvēlēties no 400 modeļiem 29 kategorijās. Četru gredzenu zīmolam šī ir jau 53. balva šajā konkursā.

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu