Olaines mērs: Pilsētā valdīja bailes (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ieva Čīka/LETA

Olaines mērs Jānis Pavlovičs ir satraukts par pilsētas reputāciju pēc svētdien notikušajiem uzbrukumiem, raksta portāls «Apriņķis.lv».

«Pirmdien pilsētā valdīja uztraukums, varētu pat teikt – bailes. To var saprast, jo no rīta policija vienu it kā vainīgo aizturēja, vakarā izrādījās, ka vainīgs ir pavisam cits. Šodien jau visi ir nomierinājušies, pašvaldības policija strādā ikdienas režīmā,» portālam pastāstīja Pavlovičs.

Portāls ziņo, ka trešdien paredzēta novada domes sēdē, kurā plānots uzklausīt Olaines novada pašvaldības policijas ziņojumu par situāciju pilsētā, kā arī, iespējams, pieņemt lēmumu par finansiālās palīdzības sniegšanu cietušajiem.

Olaines mērs norādījis, ka cietušo vidū bijuši gan maznodrošinātie, gan daudzbērnu ģimeņu locekļi.Pašvaldība varētu apmaksāt viņu ārstēšanos un šo naudu pēc tam tiesas ceļā piedzīt no vainīgās personas.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu