BMW un «Audi» pērn sasnieguši rekordaugstus pārdošanas apjomus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas autobūves kompānijas BMW un «Audi» pērn sasniegušas rekordaugstus automašīnu pārdošanas apjomus, galvenokārt pateicoties pieprasījumam ārpus Eiropas, ceturtdien paziņoja uzņēmumi.

BMW norādīja, ka pērn kompānija pārdevusi 1,845 miljonus automašīnu, kas ir par 10,6% vairāk nekā 2011.gadā. Savukārt konkurents «Audi» 2012.gadā automobiļu pārdošanas apjomu spējis palielināt par 11,7% - līdz 1,455 miljoniem vienību.

Tikmēr decembrī vien BMW pārdevis 181 571 automašīnu, un tas ir par 14,8% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā 2011.gadā, taču «Audi» nav veicies tik labi, tirdzniecības apjomu paaugstinot vien par 0,8% - līdz 110 400 automobiļiem.

«2012.gads bija mums ļoti veiksmīgs,» sacīja BMW pārdošanas daļas vadītājs Jans Robertsons. «BMW grupa sasniedza visu laiku labāko pārdošanas rezultātu otro gadu pēc kārtas un paplašināja savas līderpozīcijas augstas kvalitātes automašīnu segmentā.»

Robertsons piebilda, ka arī šogad kompānija plāno sasniegt rekordaugstu pārdošanas apjomu.

Gan BMW, gan «Audi» pavēstīja, ka tirdzniecības apjoma pieaugumu galvenokārt nodrošinājis spēcīgais pieprasījums ārpus Eiropas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu