Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Lektors - zvaigzne Tals Ben-Šahars uzstāsies Latvijā (4)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.speakingmatters.org

Pēdējos gados laime kļūst par darbinieku apmierinātības radītāju. Tādi uzņēmumi kā Google, Facebook, IBM u.c., kuriem nepieciešams izcils rezultāts un kuri ir ieinteresēti noturēt savus talantus, izrāda interesi ne vien par darbinieku profesionālo izaugsmi, bet rūpējas arī par viņu vispārēju labsajūtu. Jo ir pierādīts, ka laimīgs darbinieks ir produktīvāks, radošāks, labāk motivēts un ar lielāku lojalitāti uzņēmumam.

Rīgas Ekonomikas augstskola (SSE Riga) organizē konferenci «Motivated by Happiness: How to run a winning team», kurā tiks aplūkoti praktiski soļi kā uzņēmumam radīt laimīgu darbinieku komandu un sasniegt labākus biznesa rezultātus.

Konferences goda viesis ir Tals Ben-Šahars, Izraēlā dzimušais Harvardas profesors, kurš ir viena no redzamākajām sejām Pozitīvās psiholoģijas jeb Laimes zinātnes laukā.

Tals Ben-Šahars ir vadījis Harvardas Universitātes vēsturē populārāko kursu Pozitīvā psiholoģija un trešo apmeklētāko – Līderības psiholoģija. Kopā tos apmeklējuši vairāk kā 1400 studenti. Ben-Šahars ir lektors un konsultants daudzās globālajās kompānijās, viņš lasa lekcijas arī plašai auditorijai un riska grupām. Viņa tēmu lokā ir līderība, ētika, laime, pašvērtējums, izturība, mērķa izvirzīšana un apzināšanās. Viņš ir autors The New York Times dižpārdoklim «Happier: Learn the Secrets to Daily Joy and Lasting Fulfillment», kas tulkots vairāk kā 25 valodās. Viņš sarakstījis arī «Being Happy: You Don't Have to Be Perfect to Lead a Richer, Happier Life» un pavisam nesen - «Choose the Life You Want: 101 Ways to Create Your Own Road to Happiness».

Grāmatas pieejamas SSE Riga bibliotēkā.

Kaislīgs skvoša spēlētājs, Ben-Šahars ir uzvarējis vairākās ASV starp-koledžu sporta spēlēs un Izraēlas Nacionālajā skvoša čempionātā. Ben-Šahars ir ieguvis doktora grādu organizāciju psiholoģijā un bakalaura grādu filozofijā un psiholoģijā Harvardas Universitātē.

Konferencē Tals Ben-Šahars runās par to, kā līderi var radīt pozitīvu vidi, kurā realizēt savu un savas komandas potenciālu.

Konferencē būs arī iespēja uzzināt par aktuālajām pieejām līderībai no ekspertiem no Silīcija ielejas, IMD Biznesa skolas Šveicē un uzņēmumiem Baltijā: Rimi, Microsoft, DraugiemGroup.

Notiks arī ikgadējā Dienas biznesa «Latvijas efektīvāko vadītāju Top 100» apbalvošanas ceremonija. Konference notiks angļu valodā bez tulkojuma.

Programma un reģistrācija: www.motivatedbyhappiness.lv

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu