Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10939276t1h3781.jpg)
Nepieciešams:
5 olas
5 ēdamkarotes miltu
5 ēdamkarotes cukura
200 g biezpiena
100 g skābā krējuma
200 g kondensētā piena ar cukuru
1 citrons
pūdercukurs
Pagatavošana:
Olu dzeltenumus saputo, pieliek miltus. Baltumus saputo stingrās putās ar cukuru, iecilā mīklā. Mīklu vienmērīgi izliek uz plāts, pārklātas ar cepampapīru. Cep 180 grādos apmēram 15 minūtes. Gatavu biskvītu noņem no papīra un karstu sarullē.
Biezpienu izberž caur sietu, pieliek skābo krējumu, rīvētu citrona mizu un kondensēto pienu. Masu smērē uz biskvīta, sarullē un pārkaisa ar pūdercukuru.