«Volkswagen» gatavo jaunu modeli, kurš varētu maksāt ap 6000 eiro (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas lielākā autobūves uzņēmuma vadītājs Martins Vinterkorns (Martin Winterkorn) izteicās, ka jaunā modeļa ražošana varētu sākties 2015.gadā.

Vācijas žurnālam «Der Speigel» Vinterkorns atzina, ka budžeta automobilis tiek izstrādāts, lai tas spētu iekļauties 6000 līdz 7000 eiro robežās. «Ķīnā vien katru gadu tiek pārdoti aptuveni trīs miljoni automobiļu šajā cenu kategorijā,» uzsver «Volkswagen» vadītājs.

Šim uzdevumam «Volkswagen» ir nolēmis pieaicinā Ķīnas ekspertus. Jaunā modeļa galvenās vadlīnijas tiks izstrādātas Vācijā, tai skaitā dizains un dzinēju gamma.

Lai sasniegtu uzņēmuma noteikto cenu robežu, šis modelis visticamāk tiks ražots valstī ar krietni zemākām ražošanas izmaksām. Ķīna ar savu pasaulē lielāko automobiļu tirgu un lēto darba spēku ir ideāli piemērota un kļūs par šī savdabīgā modeļa galveno patērētāju.

Plāni attiecībā uz Eiropu šim modelim nav, jo arī Ķīnā tas tiks tirgots zem jauna zīmola, kura nosaukums pagaidām vēl tiek turēts noslēpumā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu