«Double Faced Eels» sveiciens visām Latvijas sievietēm (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14. februāris, tāpat kā 8. marts ir dienas, kad mēs, vīrieši, lutinām savas skaistās sievietes. Un kāpēc šo patīkamo tradīciju neturpināt vēl cēlāk ne tikai ar ziediem, konfektēm un šampanieti,  bet arī ar muzikālu sveicienu!?

Par godu šiem vēsturiskajiem un spēcīgajiem datumiem, DFE nonācā līdz Valentīndienas pozitīvajai audio un video uzrunai. Bet, ja viss būtu tik vienkārši...

Sākotnējā «Double Faced Eels» iecere bija elementāra - sagatavoties 28. februāra «Forum Cinemas» kino nakts akustiskajam koncertam. Vārds pa vārdam un DFE kvartets nonāca pie improvizācijas ar muzikālu un tekstuālu segumu kā rezultātā uzplauka sveiciens visām Latvijas zeltenēm un dāmām - pilnīgi pozitīvi strāvojošā un atraisītā gaisotnē.

Grupas komentārs: «Tā runā, ka viss ģeniālais ir vienkāršs, tāpēc mēs nometām nost visus ne-ģeniālos, skaļos instrumentus un lielos bungu komplektus, lai paceltos virs ikdienas dzīves maratona un lielā trokšņa. Jo sievietēm jau tomēr patīk nedaudz mierīgāka, kautrīgāka un intīmāka gaisotne. Tāpēc muzikālais sveiciens nevarēja palikt zem pūra visu mīlētāju dienā. Ne vienmēr ir jāprezentē mūsu dziesma vai mūsu albums. Var taču arī kādreiz kaut ko no tā visa vienkārši uzdāvināt no sirds un no rajona!»

Instrukcija: Dziesmu «Biksītes» nedrīkst klausīties vairāk par divām reizēm – var rasties atkarība. Pateicoties video spēkam (Rūdolfam Briežkalnam «DeerMountainCreate») šis svieciens ir ieguvis arī vizuālu konsistenci:

Sveiciens un bučas Jums dāmas Valentīnos no Double Faced Eels!

Arī par audio nav aizmirsts un dziesmu var lejuplādēt šei: «dfe.lv».

14. februāris ir zīmīgs arī ar to, ka pirmo reizi grupas vēsturē DFE sadarbībā ar «Oxygendesign.lv» laiž klajā savu pirmo oficiālo video spēli ar nosaukumu «Valentyne’s Heartbreaker_1». Par godu šim notikumam iedzer, ko atspirdzinošu un spied PLAY! «Sarežģītās» video spēles darbībā redzams grupas līderis Marka ar sev ikdienišķu transporta līdzekli - traktoru! Katrs var izmēģināt savu veiksmes stāstu iejūtoties tēlā. Lai šo spēli izbaudītu pilnvērtīgi un patiesi spēcīgi jums būs vajadzīgs lieldators.

SPĒLE 

Tuvākie randiņi ar grupu:

  • 14. februāri @LR2 14:00 sveiciena prezentācijas akts. (acoustic)
  • 16. februārī @LTV7 raidījumā «Troksnis» 20:00 (rock)
  • 28. februārī @ Forumcinemas – kino naktīs 22:30 (acoustic)
Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu