Meteorīta «uzbrukums»: samelojas par to, ka iedzīvotāji tika brīdināti (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas Ārkārtas lietu ministrijas Urālu reģionālā centra pārstāvji piektdienas rītā izplatīja informāciju, ka reģiona iedzīvotāji ar īsziņām brīdināti par meteorītu lietu, taču šī informācija izrādījās nepatiesa.

Aģentūra «RIA Novosti» ziņo, ka ap plkst.10 tika izplatīta preses relīze, kurā teikts, ka iedzīvotājus par gaidāmo notikumu informēja ar īsziņu palīdzību.

Šobrīd tiek ziņots, ka darbinieks, kurš izplatīja šo informāciju, tiks atlaists.

«Nekādas apziņošanas ar īsziņu palīdzību nebija, iedzīvotājus sāka informēt tikai pēc tam, kad tas bija noticis. Darbinieks, kurš izplatīja melīgu informāciju, tiks atlaists,» ziņo amatpersonas.

Amatpersonas paskaidroja, ka informācija par gaidāmo meteorītu lietu iepriekš nebija zināma, tāpēc arī iedzīvotāji pirms tā nevarēja būt brīdināti.

Jau ziņots, ka Čeļabinskas apgabalā piektdienas rītā nokritis meteorīts, apstiprina Krievijas Ārkārtas lietu ministrijā.

Meteorīta sprādziens izraisījis paniku iedzīvotāju vidū, kas to noturējuši par lidmašīnu vai nezināmu lidojošu objektu.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu