BMW «pieņem darbā» 2400 robotu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmums «ABB» ir pasaulē vadošā enerģētikas un automātikas tehnoloģiju grupa, kura jauno gadu uzsākusi ar vērienu, iegūstot 2400 robotu pasūtījumu no korporācijas «BMW Group». Turpmākos trīs gadus roboti tiks uzstādīti rūpnīcās Vācijas pilsētās Rēgensburgā un Leipcigā, kā arī Ķīnas pilsētā Tiesji. «ABB» roboti galvenokārt tiks izmantoti darbam ar materiāliem, kā arī līmēšanas un punktmetināšanas procesos.

Korporācija BMW jau iepriekš veikusi arī citus pasūtījumus no uzņēmuma «ABB» un tas, ka tik apjomīgai robotu piegādei izvēlēts «ABB», liecina par nopietnām divu uzņēmumu darījuma attiecībām.

«BMW ir pasaules līmeņa uzņēmums, kurā tiek pieņemti ilgtermiņa lēmumi,» sacīja Pērs Vegards Nersets, «ABB» Robotikas nodaļas vadītājs. «Mēs lepojamies ar to, ka viņi atkal sadarbojas ar mums. BMW ir ieguvis uzticamu un inovatīvu partneri robottehnoloģiju jomā. Automobiļu ražotāji ir pārliecināti, ka līdzekļu investēšana robottehnikas automatizācijā ir gudra uzņēmējdarbības stratēģija.»

Izmantojot «ABB» robotus, klienti var efektīvi ieviest ražošanas sistēmas, lai nodrošinātu ilgtspējīgas augstas kvalitātes produktus. Uzņēmums piedāvā dažādus produktus un risinājumus racionālas ražošanas jomā, sākot no nenokrāsota automašīnu korpusa līdz pat pabeigtu automašīnu virsbūves montāžai. «BMW» uzlabo savu konkurētspēju, vienlaikus optimāli ievērojot pasūtītāja specifikācijas. Visā pasaulē uzņēmums ir uzstādījis vairāk nekā 200 000 robotu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu