Rudņevam un «Hamburger SV» sagrāve Hannoverē (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas čempionāta spēlē šovakar sagrāvi cieta Latvijas izlases futbolista Artjoma Rudņeva pārstāvētā «Hamburger SV» komanda, ar 1:5 (1:3) izbraukumā atzīstot «Hannover 96» pārākumu.

Rudņevs, kā ierasts, laukumā aizvadīja pilnas 90 minūtes. Hamburgas komandas sākumsastāvā uzbrucējs devās jau desmito reizi pēc kārtas.

Vienīgos vārtus viesu labā cīņas 13. minūtē no 11 metru soda sitiena atzīmes guva Nīderlandes pussargs Rafaels van der Vārts, torbīd panākot neizšķirtu 1:1. Ar diviem gūtiem vārtiem «Hannover 96» rindās izcēlās Kotdivuāras uzbrucējs Didjē Ja Konans.

Pēdējās sešās bundeslīgas spēlēs Hamburgas komanda izcīnījusi trīs uzvaras, reizi cīnījusies neizšķirti un cietusi divas neveiksmes.

Rudņevs šosezon guvis desmit vārtus, kas viņam ļauj atrasties starp turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem, bet Hamburgas klubs bundeslīgas kopvērtējumā ar 34 punktiem 23 spēlēs saglabāja sesto vietu.

Līderi ar 60 punktiem ir Minhenes «Bayern» futbolisti, kas sestdien ar 6:1 (2:0) savā laukumā sagrāva Brēmenes «Werder». Otro vietu ar 42 punktiem 22 mačos ieņem pēdējo divu gadu valsts čempioni Dortmundes «Borussia», bet trešo pozīciju ar 41 punktu 22 cīņās ieņem Leverkūzenes «Bayer».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu