Rudņevs un «Hamburger SV» nespēj uzvarēt bundeslīgas pastarīšus (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas čempionāta spēlē šovakar neizšķirti cīnījās Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā «Hamburger SV» komanda, kas savā laukumā nospēlēja 1:1 (1:1) ar turnīra šā brīža vājāko komandu Firtes «Greuther».

Rudņevs šoreiz laukumā aizvadīja 75 minūtes. Hamburgas kluba sākumsastāvā uzbrucējs devās 11. reizi pēc kārtas, bet 75. minūtē viņu nomainīja zviedrs Markuss Bergs.

Spēles 14. minūtē «Greuther» komandu vadībā izvirzīja serbu uzbrucējs Nikola Durdičs, bet 21. minūtē neizšķirtu atjaunoja pussargs Maksimiliāns Baisters.

Pēdējās septiņās bundeslīgas spēlēs Hamburgas komanda izcīnījusi trīs uzvaras, divas reizes cīnījusies neizšķirti un cietusi divas neveiksmes.

Rudņevs šosezon guvis desmit vārtus, kas viņam ļauj atrasties starp turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem, bet Hamburgas klubs kopvērtējumā ar 35 punktiem 24 spēlēs ieņem septīto vietu.

Līderi ar 60 punktiem 23 mačos ir Minhenes «Bayern» futbolisti, kuriem ar 46 punktiem 24 mačos seko pēdējo divu gadu valsts čempioni Dortmundes «Borussia», bet trešo pozīciju ar 42 punktiem 23 cīņās ieņem Leverkūzenes «Bayer».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu