Rudņevs par lieliskajiem vārtiem: Gaidīju piespēli un izdarīju sitienu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hamburgas SV (HSV) kluba futbolists Artjoms Rudņevs pēc izcīnītās uzvaras pār «VfB Stuttgart» sacīja, ka aizvadītais mačs ir bijis smags.

(video)

Pirms spēle HSV treneris Torstens Finks norādījis, ka no Štutgartes jāatved trīs punkti un ir gandarīts, ka to izdevies paveikt. Finks paslavējis futbolistus, kuri taktiski pareizi nospēlēja un izpildīja spēles plānu. Uzvara ļāva Hamburgas komandai tabulā pakāpties uz 6. vietu, kas čempionāta noslēgumā garantētu dalību Eiropas kausa izcīņā.

Tikmēr Rudnevs par maču sacīja: «Es vienmēr vēlos katrā spēlē izcīnīt trīs punktus. Cīnījāmies, uzvarējām un, protams, esam laimīgi tagad. Šī bija grūta spēle, Štutgarte vienmēr pret mums cīnās un noturēt pārsvaru nebija viegli,» portālā «eins-extra.de» citēts uzbrucējs.

«Neredzēju vārtu guvumu, gaidīju piespēli un izdarīju sitienu,» no Rudņeva teikā var noprast, ka futbolists nav paredzējis, ka gūs tieši šādus vārtus.

«Mums priekšā ir vēl deviņi mači un tagad jādomā par nākamo spēli pret Augsburgas komandu mūsu laukumā,» piebilda futbolists.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu