Ozoliņš: 40 gados spēlēt PČ neredzu nekādu loģiku (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu hokejists Sandis Ozoliņš intervijā «Sporta Avīzei+» atklājis, ka negrasās piedalīties šīgada pasaules čempionātā.

Jautāts par iespējamo dalību pasaules čempionātā, Ozoliņš atbild ar viennozīmīgu «nē». «Tā ir mana pārliecība un mans lēmums. Uzskatu, ka pasaules čempionāti ir nepieciešami, lai spēlētāji gūtu pieredzi, paši to pieredzētu uz savas ādas. Tie var būt zaudējumi vai uzvaras, bet tā būs viņu pieredze. 40 gados spēlēt pasaules čempionātā neredzu nekādu loģiku.»

Tikmēr par spēlēšanu izlasē Soču olimpiskajās spēlēs Ozoliņš atbild izvairīgi. «Līdz tam laikam ir jāspēlē hokejs. Uz olimpiskajām spēlēm brauks tāds sastāvs, kādu izvēlēsies treneris. Nav teiks, ka viņš izvēlēsies Ozoliņu, ja būšu gatavs konkurēt par vietu sastāvā.»

Atgādinām, ka februāra sākumā Ozoliņš negaidīti pieņēma lēmumu pēc septiņu gadu pārtraukuma atkal spēlēt Latvijas valstsvienībā un palīdzēja tai kvalificēties Soču Olimpiādei.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu