Latvijā radītas dizaina zeķes velosipēdiem (33)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai veicinātu un atbalstītu velo kustību Latvijā, izprotot riteņbraucēju vajadzības, Latvijā tapis unikāls produkts - velo zeķe riteņiem, biznesa portālu «Nozare» informēja velo zeķes dizaina izstrādātāja SIA «Velo Sock» īpašnieks Oskars Mickevičs.

Viņš skaidroja, ka velo zeķe ir funkcionāls dizaina izstrādājums, kas paredzēts uzvilkšanai velosipēdiem telpās, lai izvairītos no smilšu, dubļu un citu netīrumu ienešanas telpā pēc brauciena ar velosipēdu.

Cik lielas investīcijas ieguldītas produkta izstrādē, Mickevičs nevarēja atklāt, vien norādot, ka ieguldīts ir privātais kapitāls. «Par konkrētām investīcijām varēsim ziņot pēc tam, kad būs zināma gan Latvijas, gan citu tirgu interese par šo produktu. Sākotnēji plānots attīstīt šo produktu Eiropā.»

Mickevičs norādīja, ka velo zeķe tiek ražota Latvijā pēc viņa izveidota dizaina, kā arī to, ka velo zeķe ir patentēta, un šo produktu plānots ieviest arī citās pasaules valstīs. Latvija ir pirmā.

Velo zeķe ir izgatavota no elastīga materiāla, kas nodrošina zeķes uzvilkšanu velosipēdiem garumā no 1,6-2 metriem. Velo zeķi var viegli uzvilkt uz velosipēda, paceļot priekšējo riteni un uzvelkot to visā garumā.

Tā ir ļoti viegli kopjama - izgriežot uz otru pusi, var izbērt sakrājušās smiltis. Traipus var izmazgāt veļasmašīna 30 līdz 40 grādu temperatūrā. To nav nepieciešams ne gludināt, ne žāvēt.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu