Rudņevam un «Hamburger SV» sāpīgs zaudējums savā laukumā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sāpīgu zaudējumu Vācijas bundeslīgas čempionāta spēlē šovakar piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā «Hamburger SV» komanda, kas savā laukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās vienai no turnīra pastarītēm «Augsburg FC».

Rudņevs arī šoreiz laukumā aizvadīja pilnas 90 minūtes, turklāt komandas sākumsastāvā uzbrucējs devās jau 13. reizi pēc kārtas.

Vienīgos vārtus viesiem cīņas 8. minūtē guva aizsargs Jans-Ingvers Kalsens-Brakers, bet mājinieki no spēles 80. minūtes spēlēja mazākumā, jo noraidīts tika uz maiņu nākušais pussargs Maksimiliāns Baisters.

Pēdējās deviņās bundeslīgas spēlēs Hamburgas komanda izcīnījusi četras uzvaras, divas reizes cīnījusies neizšķirti un cietusi trīs neveiksmes.

Rudņevs šosezon guvis 11 vārtus, kas viņam ļauj atrasties starp turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem, bet Hamburgas klubs kopvērtējumā ar 38 punktiem 26 spēlēs atkāpās uz septīto vietu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu