Velokafejnīca «Miit»: Velo zeķe ir kā radīta Latvijas velobraucējiem (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Velosipēdiem domātā dizaina zeķe ir kā radīta Latvijas velobraucējiem, biznesa portālam «Nozare» apgalvoja velokafejnīcas «Miit» līdzīpašnieks Gundars Vaitekūns.

Kā ziņots, Latvijā tapis unikāls produkts - velosipēdiem domāta velo zeķe, kas ir funkcionāls dizaina izstrādājums un paredzēts uzvilkšanai velosipēdiem telpās, lai izvairītos no smilšu, dubļu un citu netīrumu ienešanas telpā pēc brauciena ar velosipēdu.

Vaitekūns teica, ka, viņaprāt, šis produkts ir tieši piemērots Latvijas velosipēdu cienītājiem un lietotājiem, jo Latvijā veloinfrastruktūra vēl nav tik attīstīta, lai riteņbraucēji varētu savus pārvietošanās līdzekļus atstāt tiem paredzētās vietās un pilnībā neraizēties, ka ar velosipēdu viss būs kārtībā, kad pēc tā atgriezīsies.

«Tā kā attiecībā uz velo lietošanu un glabāšanu Latvijas velosipēdu kultūra ir atšķirīga no citām Eiropas valstīm, tad mēs pamatā drošības dēļ nesam savus velo visur, kur vien varam. Neatkarīgi no tā, vai tas būtu darbs, veikali, mājas vai izklaides vietas, mēs stiepjam savus velo pat uz piektajiem stāviem,» skaidroja Vaitekūns.

Viņš atzīmēja, ka tādēļ var rasties dažas problēmas, jo pēc braukšanas pa lietainu laiku, velo arī kļūst slapjš un netīrs. Un ja tāds tiek ienests dzīvoklī vai citur, tad arī jārēķinās, ka dzīvoklī, kā arī citās vietās, tiek ienesti netīrumi, dubļi un slapjums. «Šis jaunais produkts varētu veiksmīgi šo problēmu atrisināt, un savā ziņā tas veicinātu velo braukšanu lietainā laikā un, iespējams, arī ziemas laikā.»

Runājot no biznesa viedokļa, Vaitekūns teica, ka šis produkts nebūs paredzēts ikdienas pircējam, bet vairāk kā ekstra pirkums. Viņaprāt, par to liecina šī produkta cena, kas ir sākot no 35 latiem, ieguldītais darbs un kvalitāte.

«Personīgi pats redzu šo produktu savā veikalā un arī savās mājās, jo pats arī savu velo nesu iekšā dzīvoklī un ikdienā saskaros ar šīm problēmām, kad velo tiek glabāts mājās,» atzina Vaitekūns.

Velo zeķe tiek ražota Latvijā pēc Mickeviča izveidota dizaina. Produkts ir patentēts, un to plānots ieviest arī citās pasaules valstīs. Latvija ir pirmā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu