«Atlant» treneris: Ozoliņš komandā uzņēmās tēva lomu (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pēc leģendārā latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa pievienošanās KHL klubam Mitišču «Atlant» parādījies komandas gars un tā spējusi pārvarēt neveiksmju sēriju, iekļūstot Gagarina kausa izcīņā, uzskata tās galvenais treneris Sergejs Svetlovs.

Kā intervijā «Atlant» komandas mājaslapā atklājis Svetlovs, tieši ar Ozoliņa iesaistīšanos komandas sastāvā tajā notikušas krasas pārmaiņas.

«Ozoliņš ļoti labi pildīja gan savus pienākumus uz ledus, gan ģērbtuvē, kur izmantoja sev piemītošo harismu,» trenera izteikumi citēti kluba mājaslapā. «Komandai jābūt «dzīvai» no iekšienes. Šī «dzīvība» nedrīkst aprobežoties vien ar treneru aktivitātēm uz soliņa. Ozoliņš šajā sezonā uzņēmās tādu kā tēva lomu komandā, kas ļoti palīdzēja veiksmīgi aizvadīt regulārā čempionāta noslēgumu. Tieši pēc viņa piesaistīšanas sastāvam vienība pozitīvi izmainījās

Jautāts, vai pastāv iespēja, ka Ozoliņš arī nākamajā sezonā spēlēs «Atlant» rindās, Svetlovs nespēja sniegt konkrētu atbildi. «Cik zinu, viņš pašlaik atrodas Latvijā un atpūšas pēc sezonas. Viņš šo atpūtu noteikti ir pelnījis. Par nākamo sezonu runāt vēl ir pāragri. Domāsim.»

Jau ziņots, ka Ozoliņš «Atlant» rindās šosezon regulārajā čempionātā aizvadīja 42 spēles, kurā guva divus vārtus, atdeva 18 rezultatīvas piespēles un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +6, bet piecos Gagarina kausa izcīņas mačos viņa kontā viena rezultatīva piespēle un negatīvs lietderības koeficients -7.

«Atlant» komanda tikai pašā regulārā čempionāta izskaņā nodrošināja sev dalību Gagarina kausa izcīņā, bet Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 1-4 zaudēja Sanktpēterburgas SKA.

Pēc sezonas beigām Ozoliņš līdzjutēju balsojumā tika atzīts par «Atlant» otro labāko spēlētāju aizvadītajā sezonā.

Līgums ar Mitišču klubu aizsargam bija noslēgts līdz šīs sezonas beigām, tādēļ tagad viņš varēs pievienoties jebkurai citai KHL komandai.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu