Naivā ASV tiesa atkal cer Lindsiju Loanu «izārstēt» (45)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā aktrise Lindsija Loana ar Losandželosas Augstāko tiesu panākusi vienošanos, ka viņa 90 dienas pavadīs slēgtā rehabilitācijas klīnikā. Kā zināms, 26 gadus vecā aktrise apsūdzēta par melošanu policijai, ka viņa neesot vadījusi automašīnu, kas pagājušā gada jūnijā Santamonikā izraisīja avāriju, saduroties ar pašizgāzēju. Viņa savu vainu nedz atzina, nedz arī noliedza.

Papildus rehabilitācijas kūrei Loanai tika piespriests arī divu gadu nosacīts sods, 30 dienas sabiedrisko darbu un psihoterapijas seansi 18 mēnešu garumā.

Tiesnesis arī norādīja, ka Loanai «būs jāpierāda, ka viņas organismā nav alkohola vai narkotiku un ka turpmāk viņa nelietos un neglabās nekāda veida narkotikas, recepšu medikamentus un tamlīdzīgi».

Kā jau ziņots, Loana sākumā apgalvoja, ka avārijas brīdī esot atradusies pasažiera sēdvietā, tomēr izmeklētāji pierādīja, ka viņa vadīja automašīnu. Viņai tika uzrādīta apsūdzība par pārgalvīgu braukšanu, melošanu policijai un policijas darba traucēšanu.

Ar jaunas lietas ierosināšanu tika pārkāpti pārbaudes laika nosacījumi, kas aktrisei tika piemērots par kaklarotas zādzību 2011.gadā. Ja Loana tiktu atzīta par vainīgu, viņai būtu piespriests 180 dienu cietumsods, taču vienošanās ar tiesu viņu no tā paglāba.

«Mans ieteikums: nebrauc,» viņai teica tiesnesis Džeimss Dabnijs. «Tu dzīvo Ņujorkā, tev nav jāvada automašīna. Taču tas nav pārbaudes laika nosacījums.»

Tiesnesis arī brīdināja Loanu neiekulties jaunās nepatikšanās, jo tad «runa vairs nebūs par nosacītā soda pagarināšanu».

Kopš 2007.gada Loana daudzkārt nonākusi konfliktā ar likumu. Telekanāls CNN saskaitījis, ka sešu gadu laikā viņa stājusies tiesas priekšā jau vairāk nekā 20 reizes.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu