Rudņevs un Hamburga Minhenē ielaiž deviņus vārtus (32)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Apkaunojošu neveiksmi Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda, kas ar rezultātu 2:9 (0:5) kapitulēja Minhenes «Bayern» vienībai.

Rudņevs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bet tāpat kā pārējie komandas biedri neko nespēja parādīt laukumā.

Jau pirmajās 45 minūtēs «Bayern» guva piecus vārtus mačā, nodrošinot panākumu. Ar četriem gūtajiem vārtiem Minhenes klubā atzīmējās Klaudio Picaro, bet divreiz izcēlās Arjens Robens.

HSV futbolisti pirmos vārtus spēja gūt vien 75. minūtē, kad jau atradās iedzinējos ar 0:8. Abas reizes HSV rindās pēc stūra sitieniem izcēlās centra aizsargi - Džefrijs Bruma un Heiko Vestermans.

Citā mačā uzvaru izcīnīja pašreizējā čempione Dortmundes «Borussia», kas ar 2:1 (1:0) izbraukumā pieveica «VfB Stuttgart», uzvaras vārtus 82. minūtē gūstot Robertam Levandovskim.

Ja Dortmundes klubs būtu cietis neveiksmi, «Bayern» komanda jau septiņas kārtas pirms čempionāta noslēguma nodrošinātu titulu.

Čempionāta kopvērtējumā tagad Minhenes «Bayern» kontā ir 72 punkti 27 spēlēs, bet tai ar 52 punktiem seko Dortmundes «Borussia». Savukārt trešo vietu ar 48 punktiem ieņem Leverkūzenes «Bayer», kas sestdien izbraukumā ar 4:1 (1:1) pieveica Diseldorfas «Fortuna» futbolistus.

Tikmēr HSV ar 38 punktiem atkritusi uz devīto vietu, tomēr no labāko piecinieka tā joprojām atpaliek vien par vienu punktu.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu