BMW izrāda jauno X4 konceptu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas autobūves uzņēmums BMW ir nācis klajā ar jaunu X sērijas konceptu X4, kurš vizuāli un idejiski ir balstīts uz populāro X6 modeli. Savu debiju jaunā apvidus kupeja piedzīvos gaidāmajā Šanhajas auto izstādē.

Premium automašīnu ražotājs ir pārliecināts, ka tirgū ir vieta mazākai apvidus kupejai un tā spēs piesaistīt jaunu un aktīvu pircēju plūsmas.

Jaunais BMW «Concept X4» ir 4648 milimetrus garš, 1915 milimetrus plats un 1622 milimetrus augsts. Savukārt jaunā koncepta riteņu bāze ir 2810 milimetri, kas ir tikpat cik jaunās paaudzes 3-sērijas sedanam vai X3 modelim.

Lai gan oficiālā informācija ir skopa attiecībā uz dinamiskajiem parametriem, portālā «Autocar» rīcībā esošā informācija liecina, ka jaunajam X4 konceptam varētu tikt X3 dzinēju palete, no kuriem jaudīgākais būs 3,0 litru V6 hibrīda dzinējs, kura jauda sasniegs 356 zirgspēkus.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu