Četri latvieši EČ pirmā posma finālā, uzvar Štrombergs (30)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Četri Latvijas BMX riteņbraucēji sestdien sasniedza Francijā notiekošā Eiropas čempionāta pirmā posma finālu, bet pie uzvaras tika divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs, vēsta Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF).

Uz goda pjedestāla kāpa arī trešo vietu izcīnījušais Edžus Treimanis, kuram uzreiz sekoja Toms Mankus, bet septīto vietu izcīnīja Rihards Veide.

Svētdien sportistus sagaidīs arī otrais posms.

Kā ziņots, pagājušajā sezonā par Eiropas čempionu kļuva Treimanis, bet otro vietu izcīnīja Veide. Tikmēr Štrombergs, kurš pēdējās sezonās uzsvaru liek uz startiem ASV, pirms šīs sezonas nemaz nebija plānojis piedalīties Eiropas čempionātā, bet tagad viņš nedaudz pamainījis plānus.

Kā ziņots, abos Francijas posmos dažādās vecuma grupās startē kopumā 47 Latvijas sportisti.

Junioru konkurencē sestdien vislabāk no trijiem latviešiem veicās Kristenam Krīgeram, kurš aizcīnījās līdz pusfinālam, kurā gan tika piedzīvots kritiens un fināls šoreiz gāja secen.

Eiropas čempionātā šosezon kopumā paredzēti 12 posmi, kas norisināsies sešās dažādās Eiropas pilsētās. Divi posmi 8. un 9. jūnijā norisināsies arī Rīgā, Mežaparka trasē.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu