Rudņevam un «Hamburger SV» trešā neveiksme pēc kārtas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas čempionāta spēlē sestdien zaudējumu piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā «Hamburger SV» komanda, kas ar 0:1 (0:0) piekāpās «SC Freiburg» futbolistiem.

Rudņevs atkal laukumā aizvadīja visas 90 minūtes, bet nepalīdzēja komandai izvairīties no trešā zaudējuma pēc kārtas.

Hamburgas kluba futbolisti šajā mačā nerādīja pārāk pārliecinošu sniegumu, bet reizi trāpīja bumbu pa vārtu stabu. Vienīgos vārtus šajā cīņā 69. minūtē guva Jonatans Šmids.

Kā ziņots, pirms tam sestdien Minhenes «Bayern» komanda 23. reizi vēsturē triumfēja Vācijas bundeslīgas čempionātā, turklāt kļuva par komandu, kas čempionu titulu izcīnījusi visagrāk sezonas gaitā.

Čempionāta kopvērtējumā tagad Minhenes «Bayern» kontā ir 75 punkti 28 spēlēs, bet tai ar 55 punktiem seko Dortmundes «Borussia». Trešo vietu ar 49 punktiem ieņem Leverkūzenes «Bayer», kas sestdien savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar «VfL Wolfsburg».

Tikmēr Hamburgas komanda ar 38 punktiem ir devītajā vietā., no labāko piecinieka atpaliekot par četriem punktiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu