Džastins Bībers nesekmīgi lūdz konfiscēto pērtiķi pārvietot uz zoodārzu (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Tīņu elks Džastins Bībers nesekmīgi lūdzis Vācijas robežsardzi pārvietot uz zoodārzu viņam konfiscēto pērtiķi, kurš šobrīd atrodas dzīvnieku patversmē.

Kā jau ziņots, martā Minhenes lidostas muitnieki atņēma Bīberam 17 nedēļas veco kapucpērtiķi Malliju, jo viņam nebija atbilstošu dokumentu dzīva dzīvnieka importēšanai Vācijā.

Minhenes Dzīvnieku aizsardzības līgas patversmes pārstāve Judīte Bretmeistere otrdien atklāja, ka kopš tā laika saņemti divi e-pasti no Bībera menedžmenta kompānijas. Vienā no tiem bija jautāts, cik ilgā laikā jāsagādā nepieciešamie dokumenti, lai pērtiķēns netiktu iemidzināts, uz ko patversme atbildējusi, ka vācu patversmēs tas netiek darīts.

Nākamajā e-pastā dziedātāja menedžeri pateicās patversmei par palīdzību. «Komanda vēlas ievietot Malliju Vācijas zoodārzā. Vai varat ieteikt vietu, kur Mallija būtu pasargāta un vesela?» teikts ziņojumā. «Mums ļoti svarīgi, lai Mallija būtu drošībā un vislabākajā no iespējamajām mītnēm.»

Taču muitas runasvīrs Tomass Meisters paziņoja, ka dzīvniekam nāksies palikt patversmē, kamēr ar muitu nesazināsies Bībers vai kāds viņa pilnvarotais. Laiks, lai nokārtotu vajadzīgos dokumentus, dziedātājam dots līdz 17.maijam.

«Ja līdz 17.maijam nekas netiks iesniegts, viņš zaudēs tiesības uz dzīvnieku un tas kļūs par Vācijas Federatīvās Republikas īpašumu,» viņš teica.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu