Rudņevs neglābj Hamburgas komandu no zaudējuma Gelzenkirhenē (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Zaudējumu svarīgā Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda, kas ar rezultātu 1:4 (1:2) izbraukumā kapitulēja Gelzenkirhenes «Schalke 04» vienībai.

Rudņevs trešo maču pēc kārtas uzsāka, laukumā iznākot 63. minūtē, kad Hamburgas klubs jau zaudēja ar 1:3.

Rezultātu šoreiz piektajā minūtē atklāja HSV aizsargs Marsels Jansens. Jau devītajā minūtē izlīdzinājumu panāca brazīliešu pussargs Mišels Baštušs, bet turpinājumā trīs vārtus pēc kārtas guva Nīderlandes uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs.

Līdz ar to HSV komanda pārtrauca savu divu uzvaru sēriju, kas sekoja pēc trīs zaudējumu sērijas. HSV vienība kopvērtējumā ar 44 punktiem 31 spēlēs saglabāja astoto vietu, no labāko sešinieka, kas garantētu vietu nākamās sezonas Eirokausu sacensībās, atpaliekot par vienu punktu.

Sestdien jaunieceltie Vācijas bundeslīgas čempioni Minhenes «Bayern» ar 1:0 pieveica «Freiburg» komandu, sasniedzotg jaunu līgas rekordu sezonas gaitā gūtajos punktos.

«Bayern» čempionu titulu nodrošināja jau pirms trim nedēļām - šīs sezonas 31 spēlē komanda izcīnījusi 27 uzvaras un iekrājusi 84 punktus.

Vēl trīs kārtas pirms sezonas beigām «Bayern» labojusi bundeslīgas punktu rekordu, ko pērn uzstādīja Dortmundes «Borussia», 34 mačos iekrājot 81 punktu.

Minhenes komanda varētu kļūt par pirmo Vācijas klubu, kas vienā gadā izcīna trīs titulus - Vācijas bundeslīgā, Vācijas kausa izcīņā un UEFA Čempionu līgā.

Bundeslīgas kopvērtējumā samērā stabilu otro vietu pašlaik ieņem «Borussia», bet tikpat stabili trešie ir Leverkūzenes «Bayer» futbolisti.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu