Ģimene centusies atturēt Maiklu Džeksonu no narkotiku lietošanas (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Popdziedātāja Maikla Džeksona ģimene vairākkārt mēģinājusi viņu konfrontēt par narkotiku atkarību, taču viņš noliedzis problēmas esamību, ceturtdien izskanēja tiesas zālē.

Pēc Džeksona nāves 2009.gadā viņa māte Ketrina esot policijai stāstījusi par saviem mēģinājumiem dēlu pārliecināt cīnīties ar atkarību, sacīja izmeklētājs.

Kā zināms, dziedātājs 50 gadu vecumā mira no spēcīgu anestētiķu pārdozēšanas, ko izrakstīja viņa personīgais ārsts Konrāds Marijs, lai palīdzētu Džeksonam cīnīties ar hronisku bezmiegu.

«Džeksones kundze teica, ka ģimene esot centusies viņam palīdzēt, taču viņš par to negribēja ne dzirdēt,» liecināja izmeklētājs. «Viņa tika jautājusi Maiklam, vai viņš lieto narkotikas, taču viņš to noliedza.»

Kā jau ziņots, pirmdien sākās 82 gadus vecās Ketrinas Džeksones prāva pret dziedātāja koncertu rīkotāju kompāniju AEG, ko viņa apsūdz nolaidībā, pieņemot darbā Mariju. Ārsts ir notiesāts par popzvaigznes netīšu nonāvēšanu un patlaban izcieš sodu cietumā Kalifornijā.

Savukārt AEG uzstāj, ka neesot ne nolīguši, nedz arī uzraudzījuši Mariju, jo kompānija ar viņu neesot noslēgusi līgumu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu