«Šausmu māja»: Nāk gaismā jaunas šokējošas detaļas; varmākam izvirza apsūdzības (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien izvirzītas apsūdzības Arielam Kastro, kurš savās mājās Klīvlendā, Ohaio štatā ASV, desmit gadus gūstā turējis trīs sievietes. Tikmēr klajā nāk arvien vairāk informācijas par sieviešu mokošo dzīvi nebrīvē.

Ārvalstu mediji ziņo, ka 52 gadus vecajam Kastro izvirzītas apsūdzības četrās nolaupīšanas epizodēs un trīs izvarošanas epizodēs.

Tikmēr tapis zināms, ka Amanda Berija - viena no nolaupītajām sievietēm - pirmdien bija izmantojusi pirmo iespēju desmit gadu laikā izlauzties ārā. Sievietei izdevās veiksmīgi saukt pēc palīdzības, kad Kastro pirmdien uz īsu brīdi atstāja māju.

Izmeklētāji atklājuši jaunas detaļas par sieviešu dzīvi nebrīvē - viena no trijām sievietēm, nav zināms kura, pārcietusi vismaz piecus spontānos abortus, kurus izraisījis Kastro, turot badā un sitot sievietei pa vēderu.

Sievietes spējušas atcerēties tikai divas reizes, kad bija izvestas ārā uz garāžu - viņām tika uzvilkta parūka un cepure.

Tāpat atklājies, ka sievietes šo laiku nepavadīja vienā istabā, taču katra no viņām zināja, ka mājā ir vēl citas nolaupītas sievietes un, lai izdzīvotu, viņas «paļāvušās viena uz otru». Vienu gan sievietes esot zinājušas skaidri - Kastro nekad neļaus viņām iet.

Gadiem ejot, sievietes televīzijā reizi pa reizei redzējuši savus piederīgos un kļuva emocionālas, zinot, ka mīļie radi meklē viņas.

Policija atklāja, ka mājā, kur sievietes turētas, atrastas 200 pierādījumu vienības.

Divas sievietes - Amanda Berija un Džīna Dehesusa jau atgriezušās savas ģimenes mājās, kur viņas sagaidīja liels gavilētāju un mediju pūlis, savukārt Mišela Naita vēl atrodas slimnīcā. Daudzus gadus tika uzskatīts, ka sievietes ir mirušas.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu