Maikla Džeksona ģimene nosoda kārtējo pedofilijas prāvu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popdziedātāja Maikla Džeksona ģimene nosodījusi kārtējo pret mūziķi ierosināto lietu par bērnu seksuālu izmantošanu.

Lai arī austrāliešu horeogrāfs Veids Robsons 2005.gadā tiesā liecināja, ka dziedātājs viņam nekad neesot pieskāries, tagad viņš apgalvo pretējo, ziņo laikraksts «Los Angeles Times».

30 gadus vecais Robsons, kurš pusaudža gados mitinājās Džeksona Nekurzemes rančo, uzsāka tiesvedību 1.maijā.

«Maikls Džeksons bija briesmonis, un dziļi sirdī to zina ikviens normāls cilvēks,» teica Robsona advokāts Henrijs Gradšteins, norādot, ka viņa klients pagājušogad esot pārcietis nervu sabrukumu. «Viņu sagrāva stress un seksuālā trauma, kas viņa bērnībā ilga septiņus gadus.»

Kā zināms, Džeksons 2005.gadā tika attaisnots vērienīgajā prāvā par bērnu seksuālu izmantošanu. Taču pēc tās viņa karjera tā arī neuzņēma agrākos apgriezienus, un 2009.gadā viņš nomira, gatavojoties atgriešanās koncertturnejai.

Gradšteins sacīja, ka Džeksons esot Ronsonu baidījis ar nonākšanu cietumā, ja viņš kādreiz atklātu patiesību. «Tāda iebaidīšana no seksuāla varmākas puses ir traģiski raksturīga un efektīva. Bieži vien nodarījums paliek noslēpumā visu upura mūžu,» viņš teica.

Taču Džeksona ģimene nosodījusi jauno prāvu. «Robsona kunga apsūdzības ir briesmīgas un nožēlojamas,» sacīja dziedātāja mantojuma pārvaldītāju advokāts Hovards Veismanis.

«Šis jaunais vīrietis vismaz divas reizes pēdējo 20 gadu laikā liecinājis un vairākās intervijās sacījis, ka Maiklam Džeksonam nekad ar viņu nav bijušas nepiedienīgas attiecības,» viņš turpināja. «Tagad, gandrīz četrus gadus pēc Maikla nāves, tiek izvirzīta šī skumjā un neticamā apsūdzība.»

Robsons 90.gadu beigās bija popzvaigžņu Britnijas Spīrsas un «N Sync» horeogrāfs, kā arī darbojās dejošanas šova «So You Think You Can Dance» žūrijā.

Viņš arī dejoja Džeksona 1991.gadā iznākušās dziesmas «Black or White» videoklipā.

Tikmēr Losandželosā tiek izskatīta Džeksona ģimenes apsūdzība pret koncertu rīkotāju kompāniju AEG, kura apvainota nolaidībā, nolīgstot Konrādu Mariju par Džeksona personīgo ārstu. Ārsts ir notiesāts par popzvaigznes netīšu nonāvēšanu un patlaban izcieš sodu cietumā Kalifornijā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu