Klāt viens no skaistākajiem velobraucieniem «Apkārt Piebalgas ezeriem» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18. maijā Vecpiebalgā norisināsies viens no skaistākajiem tautas velobraucieniem Latvijā -  velobrauciens «Apkārt Piebalgas ezeriem», kas būs arī «Trek kauss 2013» 2. posms un «SportLat Balva 2013» 8. posms.

Velobrauciens notiks jau astoto reizi, kas vienuviet pulcēs vairākus simtus velobraucējus - profesionāļus un amatierus.

Dalībniekiem tiks piedāvātas divas atšķirīga garuma distances: 50 kilometru un 35 kilometru garas distances. Bez tam sacensību starta vietā pie Vecpiebalgas kultūras nama notika arī bērnu sacensības 3 dažādās vecumam atbilstoša garuma distancēs.

Arī šogad norisināsies Voldemāra Cīruļa piemiņas kausu starp labākajiem Vecpiebalgas zēniem.

Sacensību programma:

  • No 10:00 - Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
  • 12:30 Starts maratona distancei
  • 13:00 Starts pusmaratona distancei
  • 13:05 Starts bērnu distancei
  • 15:30 Apbalvošana.

Sacensību iepriekšējā online reģistrēšanās notiks līdz 16. maijam plkst. 24:00

Visu informāciju par «Trek Kauss 2013» iespējams iegūt veikalā «Trek» (Rīgā, Brīvības ielā 155/2), visos SPORT 2000 veikalos Latvijā (Rīgā, Liepājā, Daugavpilī) kā arī «Sportlat» birojā (Rīgā, Ganību Dambī 25D), kā arī mājas lapās www.trek-kauss.lv, www.sport2000.lv, www.sportlat.lv, aizpildot pieteikšanās formu. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.

Sacensības organizē sporta pasākumu rīkotājs Biedrība Sporta klubs «SportLat» sadarbībā ar Vecpiebalgas novada domi.

Trek Kausa mērķi ir popularizēt velosipēdu kā videi draudzīgu transportlīdzekli, dažādot priekšstatu par MTB (kalnu divriteņu) maratona sacensībām kā arī veicināt interesantu un veselīgu brīvā laika pavadīšanu.

Velobrauciens «Apkārt Piebalgas ezeriem» ir viens no «Trek Kauss 2013» un «SportLat Balva 2013» seriāla posmiem. 5.maijā jau notika MTB Maratons - Tērvete. Piebalgai maija beigās sekos MTB Maratons – Madona, jūnija beigās velobrauciens «Apkārt Burtnieku ezeram, jūlija vidū - Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras MTB maratons. Seriāls noslēgsies 7. septembrī Baiļos, kur pirmo reizi Latvijas MTB sacensību vēsturē notiks sacensības ar atsevišķu startu.

Lai uzturētu intrigu visas sezonas garumā, ir gan individuālais, gan komandu kopvērtējums.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu