Madrides "Real" futbolisti triumfē Spānijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Madrides "Real" futbolisti sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un 36.reizi kļuva par Spānijas čempioniem.

"Real" mājvietā "Santiago Bernabeu" notikušajā mačā laukuma saimnieki uzvarēja "Cadiz" ar 3:0 (0:0) un pēc tam sagaidīja "Girona" uzvaru savā laukumā pār "Barcelona" - 4:2 (1:2).

Madrides kluba labā vārtus Braims Diass, Džūds Belinghems un Hoselu.

36.titulu galvaspilsētas komandai nodrošināja "Girona", kas nodrošināja tiesības pirmoreiz startēs Čempionu līgas turnīrā.

Barselonas klubs divreiz ar Andreasa Kristensena vārtiem 3.minūtē un Roberta Levandovska realizēto 11 metru soda sitienu puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē izvirzījās vadībā.

Mājinieki atbildēja ar Artjoma Dovbika vārtiem ceturtajā minūtē, kā arī trim vārtiem desmit minūšu laikā otrā puslaika vidū, divus vārtus gūstot Portu un vienus pēc Portu piespēles - Migelam Gutjerresam.

Četras kārtas pirms meistarsacīkšu beigām Madrides komandai ir 87 punkti, "Girona" - 74 un Barselonas vienībai 73 punkti. Madrides "Atletico", kas ieņem ceturto vietu, atpaliek no barseloniešiem par deviņiem punktiem, taču galvaspilsētas klubam ir spēle rezervē. 61 punkts ir Bilbao "Athletic", 54 punkti - Sansevastjanas "Real Sociedad", bet pēdējā Eirokausu pozīcijā šobrīd ar 49 punktiem ir Seviljas "Real Betis", kam ir spēle rezervē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu