Norīkos atsevišķu vagonu uz Koknesi Tvīda brauciena dalībniekiem (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Pasažieru vilciens» (PV) sestdien, 18.maijā no Rīgas uz Koknesi norīkos atsevišķu vagonu Tvīda brauciena dalībniekiem, kuri piedalīsies Koknesē notiekošajos tradicionālajos Sama modināšanas svētkos.

Kā biznesa portālu «Nozare.lv» informēja PV, Tvīda brauciena mērķis ir parādīt un akcentēt pagājušā gadsimta 20.-30. gadu velosipēdu un apģērbu kultūru. Jau no paša rīta Kokneses tirgus laukumā sāksies ar velokultūru saistītas aktivitātes - Tvīda brauciena dalībnieku reģistrācija, riteņu sagatavošana un rotāšana braucienam.

Rīdziniekiem, Tvīda brauciena dalībniekiem, ir rezervēts īpašs svētku vagons vilcienā Rīga-Krustpils, kurš no Rīgas atiet plkst.8.30. Brauciena laikā notiks dalībnieku reģistrācija, ziņģēšana un cienāšanās. Svētku rīkotāji laipni aicina pievienoties Tvīda braucienam interesentus arī no citām dzelzceļa stacijām maršrutā Rīga-Koknese.

Uzņēmumā skaidro, ka PV arvien vairāk vēršas gan pašvaldības, gan uzņēmumi, kuri vēlas dažādu pasākumu dalībniekiem piedāvāt ceļošanu tieši ar vilcienu. Kā atzīst svētku rīkotāji - vilciens kā pārvietošanās līdzeklis ir ļoti ērts un ietilpīgs, turklāt braucienu var īsināt un svētku dalībniekus iekustināt ar dažādām atrakcijām vēl pirms nokļūšanas gala mērķī.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu