Biķernieki gatavojas uzņemt BMW entuziastus (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien Biķerniekos norisināsies Latvijas BMW festivāls, kura laikā notiks «BMW Track Day», «BMW Drifta Kaus»s un atjaunotais «BMW Dragreiss», kā arī skatītāji varēs pieteikties demo braucieniem ar jaunākajiem BMW modeļiem.

Kā īpašs šova elements paredzēts jaudīgākā BMW motocikla HP4 izaicinājums dragreisā. Skatītāji, kuri uz festivālu ieradīsies ar BMW, trases teritorijā varēs novietot savu automašīnu bez maksas.

BMW festivāls sāksies jau no paša rīta plkst. 10.00, kad notiks iecienītais autošosejas treniņš «BMW Open Track Day», pasākuma oficiālā atklāšana notiks plkst.12.00, bet «BMW Drifta kausa» izcīņa sāksies plkst. 12.30.

Oficiālais BMW pārstāvis Latvijā «Inchcape BM Auto» piedāvās jaunāko BMW modeļu izmēģinājuma braucienus, turklāt BMW Festivāla apmeklētājiem tiks piedāvāta unikāla iespēja būt pirmajiem, kas redzēs jauno BMW 3. sērijas «Gran Turismo» vēl pirms šī modeļa oficiālās tirgū ienākšanas dienas. Pasākumā būs apskatāmi arī jaunākie BMW motocikli un BMW 5.sērija «M Performance» aprīkojumā.

Festivāla otrajā daļā notiks BMW klubu parāde un atjaunotais «BMW Dragreisa Kauss». Sacensību PRO klasē pieteikušies arī dragreisa čempioni - pasaulē ātrākais «Audi Carbon Destroyer» ar pilotu Ilmāru Zausajevu un slavenais «BMW Dragster» ar pilotu Agri Biezo.

Par godu BMW «Motorrad» 90 gadu jubilejai kā īpašs šova elements dragreisā būs jaudīgākais BMW motocikls HP4, kurš izaicinās sacensību dalībniekus.

Dienas noslēgumā skatītāji ar savām ovācijām noteiks labāko riepu kūpinātāju, ko tradicionāli atbalsta «rubbers.lv». Lai sportistiem būtu lielāks azarts, dragreisa un drifta sacensību uzvarētāji saņems arī naudas balvas – kopā 1000 eiro.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu