Dejotājs apgalvo, ka bērnībā viņu seksuāli izmantojis Maikls Džeksons (48)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Austrāliešu horeogrāfs ceturtdien tiesā apgalvoja, ka bērnībā viņu septiņus gadus no vietas esot seksuāli izmantojis popmūziķis Maikls Džeksons, taču dziedātāja ģimene apsūdzību dēvē par «neticamu un skumju».

30 gadus vecais Veids Robsons Džeksonu nosauca par «pedofilu un bērnu seksuālu izmantotāju». «Viņš mani seksuāli izmantoja no septiņu līdz 14 gadu vecumam,» viņš apgalvoja intervijā telekanāla NBC pārraidē «Today».

Kā jau ziņots, Robsons, kurš pusaudža gados mitinājās Džeksona Nekurzemes rančo, uzsāka tiesvedību 1.maijā. Skandalozajā 2005.gada prāvā viņš sacīja, ka Džeksons viņam nekad neesot pieskāries, taču tagad apgalvo pretējo.

«Es nekad nebiju aizmirsis, ko Maikls man nodarīja. Taču psiholoģiski un emocionāli nebiju gatavs saprast, ka tā bija seksuāla uzmākšanās,» viņš stāstīja.

«Viņš neatpirkās ar naudu un nelika man melot,» turpināja Robsons. «Maikls ar mani runāja pirms tam un zvanīja katru dienu. Tā bija pilnīga manipulēšana un smadzeņu skalošana.»

Tomēr Džeksona mantojuma pārvaldnieku advokāts Hovards Veismanis paziņoja, ka «šis jaunais vīrietis vismaz divas reizes pēdējo 20 gadu laikā liecinājis un vairākās intervijās sacījis, ka Maiklam Džeksonam nekad ar viņu nav bijušas nepiedienīgas attiecības».

«Tagad viņš grib mūs pārliecināt, ka vismaz divas reizes sniedzis nepatiesu liecību, kā arī melojis visiem par Maiklu Džeksonu kopš 90.gadiem, lai varētu pretendēt uz viņa naudu,» norādīja advokāts.

Sašutumu par apsūdzību paudusi arī dziedātāja bijusī sieva Debija Rova. «Viņa mēģinājums iegūt atpazīstamību ir oportūnistisks un ož pēc meliem,» viņa teica.

Tikmēr Džeksona brāļadēls tviterī mēģinājis aizstāvēt dziedātāju, atklājot, ka bērnībā viņu seksuāli izmantojis «tēvocis no mātes puses», bet Džeksons atbalstījis gan viņu, gan viņa māti. «Es zinu, ka Veids melo, jo pats esmu to piedzīvojis,» rakstīja Tadžs Džeksons. «Es nevienam neļaušu nekaunīgi melot par manu tēvoci.»

Robsons 90.gadu beigās bija popzvaigžņu Britnijas Spīrsas un «N Sync» horeogrāfs, kā arī darbojās dejošanas šova «So You Think You Can Dance» žūrijā.

Viņš arī dejoja Džeksona 1991.gadā iznākušās dziesmas «Black or White» videoklipā.

Kā zināms, Džeksons 2005.gadā tika attaisnots vērienīgajā prāvā par bērnu seksuālu izmantošanu. Taču pēc tās viņa karjera tā arī neuzņēma agrākos apgriezienus, un 2009.gadā viņš nomira, gatavojoties atgriešanās koncertturnejai.

Tikmēr Losandželosā tiek izskatīta Džeksona ģimenes apsūdzība pret koncertu rīkotāju kompāniju AEG, kura apvainota nolaidībā, nolīgstot Konrādu Mariju par Džeksona personīgo ārstu. Ārsts ir notiesāts par popzvaigznes netīšu nonāvēšanu un patlaban izcieš sodu cietumā Kalifornijā.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu