Samoilovs/Pēda EČ posmu sāk ar uzvaru, Sorokins/Šmēdiņš ar zaudējumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Ar dažādām sekmēm Eiropas čempionāta posmu Austrijas pilsētā Bādenē šodien iesāka Latvijas pludmales volejbola dueti - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Pēda un Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš.

Turnīrā ar 4. numuru izliktie Samoilovs/Pēda ar 2-0 (21:17 un 21:16) pārspēja Čehijas pāri Robertu Kufu/Janu Hadravu (13.).

Otrajā kārtā šodien, plkst. 16.00 Latvijas duets mērosies spēkiem ar mājiniekiem Aleksandru Hūberu/Robinu Zaidlu, kuri turnīrā izlikti ar 5. numuru.

Tikmēr ar 8. numuru izliktie Sorokins/Šmēdiņš pirmajā kārtā ar 0-2 (18:21 un 20:22) sīvā cīņā piekāpās krieviem Sergejam Prokopjevam/Jurijam Bogatovam (9.).

Sorokins/Šmēdiņš sacensības turpinās pa «zaudētāju zaru», kurā katra nākamā neveiksme nozīmēs izstāšanos no turnīra. Šodien, plkst. 17.00 Latvijas pāris mērosies spēkiem ar Grieķijas duetu Georgios Kocilianos/Nikos Zupani (16.).

Atgādinām, ka Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieki Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš šonedēļ piedalās Pasaules kausa finālposmā Brazīlijā, tādēļ Samoilovs un Pēda Eiropas čempionāta posmā spēlē vienā pārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu