Samoilovs/Pēda piedzīvo zaudējumu otrajā kārtā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Eiropas čempionāta posma otrās kārtas spēlē šodien Austrijas pilsētā Bādenē neveiksmi cieta Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Pēda.

Turnīrā ar 4. numuru izliktais Latvijas duets aizraujošā cīņā ar 1-2 (16:21, 21:9 un 20:22) piekāpās mājiniekiem Aleksandram Hūberam/Robinam Zaidlam, kuri turnīrā izlikti ar 5. numuru.

Samoilovs/Pēda turpinājumā cīnīsies pa «zaudētāju zaru», kur šovakar, plkst. 19.00 pretiniekos būs Nīderlandes duets - Aleksandrs Brouvers/Roberts Mēuvsens (2.).

Atgādinām, ka pirmās kārtas spēlē Latvijas pāris ar 2-0 (21:17 un 21:16) uzvarēja čehus Robertu Kufu/Janu Hadravu (13.).

Otrs Latvijas duets Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš (8.) sacensības turpina pa «zaudētāju zaru», plkst. 17.00 tiekoties ar Grieķijas duetu Georgios Kocilianos/Nikos Zupani (16.).

Jāpiebilst, ka Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieki Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš šonedēļ piedalās Pasaules kausa finālposmā Brazīlijā, tādēļ Samoilovs un Pēda Eiropas čempionāta posmā spēlē vienā pārī.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu