Brigmanis: ZZS ir absolūtā pašvaldību vēlēšanu uzvarētāja (42)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pašvaldību vēlēšanās no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) sarakstiem ir ievēlēti 369 deputāti un to, ka ZZS ir absolūtā uzvarētāja šajās vēlēšanās, apliecina vairāki faktori, apgalvo ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Viņš saviem partijas biedriem norāda, ka, salīdzinot ar iepriekšējām - 2009.gada - pašvaldību vēlēšanām, šogad ZZS spējusi palielināt savu pārstāvniecību visos Latvijas reģionos. Ja 2009.gadā Latvijas novadu un pilsētu domēs ievēlēja 346 deputātus, tad 2013.gada vēlēšanās no ZZS sarakstiem ir ievēlēti 369 deputāti.

«To, ka ZZS ir absolūtā uzvarētāja šajās vēlēšanās, apliecina tas, ka no 110 novadiem un deviņām republikas pilsētām 21 pašvaldībā esam ieguvuši absolūto balsu vairākumu (vairāk par 50% vēlētāju balsu), 37 pašvaldībās ZZS saraksti ieguvuši no 20% līdz 50% lielu atbalstu, savukārt 35 pašvaldībās iedzīvotāju atbalsts bijis 5% līdz 20% robežās,» akcentē Brigmanis.

Vēršoties pie Latvijas Zemnieku savienības (LZS) biedriem un atbalstītājiem, politiķis uzsver: «LZS vārdā vēlos jums visiem un katram atsevišķi izteikt pateicību par ieguldīto darbu un atbalstu LZS un ZZS priekšvēlēšanu kampaņā. Mūsu kopīgais veikums, gatavojoties pašvaldību vēlēšanām, ir vainagojies ar labiem panākumiem.»

2013.gada pašvaldību vēlēšanu rezultāti ir apliecinājums tam, ka LZS spēks ir visos Latvijas reģionos - kā pilsētās, tā laukos. Rezultāti skaidri parāda, ka sabiedrībā ir pieprasījums pēc konstruktīvas un prognozējamas politikas, pēc politiķiem, uz kuriem var paļauties, pēc politiķiem, kuri sevi ir pierādījuši darbos, strādājot sava novada iedzīvotāju labā, norāda Brigmanis.

«Vēlos uzsvērt, ka mūsu spēks ir pieredze un profesionalitāte, lai arī kādā situācijā mēs nonāktu. Tādēļ esmu pārliecināts, ka nākamajos četros gados mums izdosies nostiprināt savas pozīcijas pašvaldībās, kā arī veiksmīgi sagatavoties nākamā gada Eiropas Parlamenta un Saeimas vēlēšanām, pie kuru kampaņas jau esam sākuši strādāt,» pauž ZZS frakcijas vadītājs.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu