Pļaviņš/Pēda Monpeljē turnīrā tiek pie divām uzvarām (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda piektdien ar zaudējumu sāka Francijā notiekošā CEV «Satellite» turnīru, tomēr turpinājumā «zaudētāju zarā» tika pie divām uzvarām.

Pļaviņa/Pēdas duets, kas sacensībās ir izlikts ar pirmo numuru, jau pēc pirmā mača nokļuva tā sauktajā zaudētāju zarā, jo ar rezultātu 2-3 (20:22, 9:11, 11:5, 11:5, 5:11) piekāpās Francijas sportistiem Žanam Babtistem Dagerem un Janikam Salveti, kuriem sacensībās ticis vien 16. numurs. Šis mačs ilga 54 minūtes un pēc pirmās sacensību dienas ir ilgākais turnīrā.

Nākamajā spēlē Latvijas sportisti ne mazāk dramatiskā piecu setu cīņā ar 3-2 (11:13, 11:7, 11:6, 7:11, 11:9) pieveica šveiciešus Jonasu Kislingu un Alekseju Pravdžiču, kuri izlikti ar devīto numuru.

Savukārt trešajā mačā Pļaviņš un Pēda daudz pārliecinošāk ar 3-0 (11:7, 11:5, 11:9) 24 minūšu laikā uzvarēja spāņus Fransisko Alfredo Marko un Kristianam Garsijam, kuri bija izlikti ar sesto numuru.

Nākamajā mačā sestdien latvieši sacentīsies ar francūžiem Endiju Sē un Eduāru Roulendsonu, kuriem sacensībās ir piektais numurs. Šī mača zaudētājiem turnīrs būs noslēdzies ar ieņemtu septīto vietu, bet uzvarētāji turpinās cīņu par vēl augstākām vietām.

Šajās sacensībās eksperimentālā kārtā pirmo reizi tiek izmēģināta maču aizvadīšana līdz uzvarai trīs setos, kur seti notiek līdz iegūtiem 11 punktiem vai divu punktu pārsvaram.

Kā ziņots, Anete Krastiņa un Jana Jaudzema ceturtdien nespēja pārvarēt «Satellite» kvalifikācijas kārtu un no sacensībām izstājās.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu