Ceturtā daļa iedzīvotāju domā, ka Rīgas domes opozīcija būs spēcīga (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Ceturtā daļa Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka topošā Rīgas domes opozīcija būs spēcīga.

Kā liecina pētījumu aģentūras TNS sadarbībā ar LNT raidījumu «900 sekundes» veiktā aptauja, pieci procenti uzskata, ka opozīcija noteikti būs spēcīga, savukārt 21% domā, ka tā drīzāk būs spēcīga.

Šādu viedokli salīdzinoši biežāk izteikuši studenti un iedzīvotāji ar ienākumiem virs 300 latiem mēnesī uz vienu ģimenes locekli.

Vairāk nekā puse (53%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju neuzskata, ka šī būs spēcīga opozīcija - 35% domā, ka drīzāk nē, savukārt 18% uzskata, ka noteikti nebūs spēcīga.

Salīdzinoši biežāk šādu viedokli izteikuši vīrieši, cittautieši, Rīgas iedzīvotāji, ģimenē galvenokārt citā valodā runājoši, nepilsoņi, iedzīvotāji, kuri ir paši sev darba devēji, kā arī iedzīvotāji ar personīgajiem mēneša ienākumiem virs 300 latiem apmērā.

Piektdaļai jeb 21% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju nav konkrēta viedokļa šajā jautājuma.

Salīdzinoši biežāk šādu atbildi norādījušas sievietes, pilsētu, Vidzemes un Latgales iedzīvotāji, kā arī aptaujātie ar mēneša ienākumiem līdz 100 latiem uz vienu ģimenes locekli.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu