Pļaviņš/Pēda piedzīvo otro zaudējumu Hāgā (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pasaules kausa «Grand Slam» posmā Nīderlandes pilsētā Hāgā šorīt neveiksmi cieta Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda.

Turnīrā ar 21. numuru izliktais Latvijas duets E apakšgrupas mačā ar 0-2 (14:21 un 11:21) piekāpās iepriekšējā posma finālistiem, amerikāņiem Džeikobam Gibam/Keisijam Patersonam (5.).

Šodien, plkst. 17.30 apakšgrupu posma pēdējā spēlē Pļaviņš/Pēda tiksies kanādiešiem Benu Sekstonu/Čeimu Šolku (28.). Lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs latviešiem būs nepieciešama uzvara.

Atgādinām, ka trešdien Latvijas duets turnīru sāka ar 0-2 (19:21 un 14:21) zaudējumu itāliešiem Paolo Nikolai/Danielem Lupo (12.), kuri iepriekšējā posmā izcīnīja bronzas medaļas.

Pārējie Latvijas dueti trešdien posmu sāka ar dažādām sekmēm - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš izcīnīja uzvaru, bet Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš piedzīvoja zaudējumu. Otrās spēles abi pāri uzsāks šodien, plkst. 11.40.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu