Kasems video publiskotājam iedevis «pa purnu»; grib kļūt par Saeimas deputātu (70)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Partijas «Saskaņas centrs» (SC) Salaspils domes deputāta kandidāts nu jau pagājušajās pašvaldību vēlēšanās Marats Kasems, komentējot [s:45070], intervijā izdevumam «Sestdiena» paziņojis, ka «kāds palūdzis viņam pateikt kaut ko smieklīgu», bet tagad savu negatīvo publicitāti viņš varētu izmantot, lai iegūtu parlamenta deputāta krēslu.

«Latvijā visiem arī bija vēlēšanu nakts, cilvēki birojos gaidīja rezultātus, nāca ar groziņiem. To pašu sarīkoju arī es, tikai Krievijā un caur internetu. Atnāca viens cilvēks un palūdza, lai es kaut ko smieklīgu pasaku. Tad es arī pateicu. Es nezināju, ka tas viss tā beigsies,» sarunā ar izdevumu sacīja Kasems.

Kasems vairākkārt uzsvēris, ka video internetā nonācis bez viņa ziņas, jo – ja viņš būtu pats to ievietojis, viņam būtu jāārstējas Sarkandaugavā. Cilvēkam, kas video publicējis, Kasems esot «iedevis pa purnu».

Par SC biedru Kasems pirms trīs gadiem esot kļuvis sev tuvo sociāldemokrātisko uzskatu dēļ. Taču politiskais spēks viņa cerības neesot attaisnojis. Vienlaikus gan skandalozā video publicēšanu un izslēgšanu no SC rindām politoloģijas students neuzskata par savas politiskās karjeras norietu. Viņa necenzētā «uzstāšanās» jau esot uzrunājusi «trīs četras» partijas, kas jauno censoni gribot redzēt savās aprindās. Kuras tieši, viņš nenosauc.

Kasema dzīvesvieta patlaban ir Maskavā, viņš studē Krievijas Tautu draudzības universitātē. Studijas Maskavā Kasemam nodrošina Krievijas vēstniecība, kas saviem tautiešiem no Latvijas konkursa kārtībā piedāvājot iespēju iegūt bezmaksas izglītību Krievijā.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu