Kevins Speisijs grib filmēties pie Vudija Allena, tādēļ sūta vēstuli (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Kevins Speisijs tik ļoti grib spēlēt kādā no režisora Vudija Allena filmām, ko nosūtījis viņam sirsnīgu vēstuli.

Filmas «The Usual Suspects» («Parastie aizdomās turamie») aktieris nesen izpelnījās kritiķu sajūsmu par viņa lomu straumēšanas pakalpojuma «Netflix» seriālā «House of Cards». Viņš esot priecīgs par iespēju sadarboties ar kinolentes «Fight Club» («Cīņas klubs») režisoru Deividu Finčeru, taču esot vēl kāds vīrs, ar ko viņš ļoti gribētu strādāt kopā - Vudiju Allenu.

«Ja es varētu visas savas turpmākās filmas uzņemt sadarbībā ar Deividu Finčeru, es to darītu. Viņa niansētība un spēja likt cilvēkiem iet tik dažādos virzienos ir neticama,» stāstīja Speisijs. «Tas ir kā strādāt ar īstu meistaru.»

«Taču ir daži režisori, par kuriem domāju: «Kāpēc gan viņi man nezvana?» Es nesen uzrakstīju vēstuli Vudijam Allenam. Es iepazīstināju ar sevi kā aktieri, par ko viņš varbūt ir dzirdējis, bet varbūt arī ne, un nosūtīju «Netflix» abonementu, lai viņš varētu paskatīties manu seriālu,» sacīja Speisijs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu