Liepājas ielas piepildīs antīkie automobiļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jau pēc divām nedēļām, 29.un 30.jūnijā, Liepājā un tās apkārtnē notiks, Latvijas Antīko automobiļu kluba organizēts, klasisko spēkratu rallijs «Youngtimer Rally Liepāja 2013». Ikviens rallija apmeklētājs pilsētas centrā varēs apskatīt un nofotografēties ar senajiem spēkratiem.

Rallijs paredzēts kā divu dienu pasākums ar izstādi, pilsētas parādes braucienu, kā arī regularitātes braucieni un foto orientēšanās, aptverot Liepājas pilsētas un Liepājas apkārtnes ceļus - Bārtu, Rucavu, Nīcu, kā arī Grobiņu. Plānots, ka pasākumā piedalīsies ap 30 ekipāžu no Latvijas un Igaunijas.

Apvienojoties vairākiem seno spēkratu entuziastiem, 1972.gada 21.jūlijā pie LPSR «Centrālā Auto Moto Kluba» tika nodibināta Latvijas Antīko Automobiļu Sekcija, kas vēlāk pārtapa par Latvijas Antīko automobiļu klubu. Pērn 2012. gadā tika izveidota interešu grupa, kurā apvienojās klasisko auto entuziasti un noorganizēja pirmo klasisko («Youngtimer») spēkratu ralliju Kurzemē, kurā piedalījās vairāk kā 25 ekipāžās.

Visus savas pastāvēšanas gadus klubs organizē dažādus senās tehnikas pārbraucienus, izstādes un rūpējas par automobiļu saglabāšanu. Latvijas Antīko automobiļu klubs apvieno vairāk nekā 200 senās tehnikas kolekcionāru un restauratoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu