«Vienotības» frakciju Rīgas domē vadīs Ēlerte (121)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renāte Briede/LETA

Jaunā sasaukuma Rīgas domes (RD) «Vienotības» frakciju vadīs Sarmīte Ēlerte, informē partijas deputātu frakcijas referente Ieva Graudiņa-Šutko.

Par frakcijas vadītājas vietnieku ievēlēts «Vienotības» Rīgas nodaļas vadītājs Olafs Pulks.

Savā pirmajā frakcijas sēdē deputāti vienojušies, ka deputātu darba galvenās prioritātes nākamajos četros gados būs kvalitatīva izglītība, labāk apmaksāts darbs, drošs un silts mājoklis ikvienam rīdziniekiem, latviešu valodas un kultūrtelpas nostiprināšana pilsētvidē, informē Graudiņa-Šutko.

«Vienotības» Rīgas frakcijas deputāti uzskata, ka dinamiskai Latvijas galvaspilsētas attīstībai nepieciešama cieša sadarbība ar valdību.

«Mūsu uzmanības centrā ir strādājoša ģimene, kura spēj nodrošināt labu izglītību saviem bērniem, atbalstīt savus vecākus, un kas vēlas dzīvot drošā un sakārtotā vidē,» uzsver Ēlerte.

Savukārt Pulks norāda, ka deputāti plāno pildīt partijas izstrādāto vēlēšanu programmu, kurā skaidri definēti darāmie darbi gan nākamajiem sešiem mēnešiem, gan četriem gadiem.

Komentāri (121)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu